Bron: RTV Nunspeet

Vanaf oktober 2020 zit er aan de Laan 11 in Nunspeet een nieuwe Dierenkliniek. Wouter Kranenburg zal het gezicht worden van deze nieuwe kliniek die de naam Dierenkliniek De Laan gaat krijgen.

Wouter Kranenburg is sinds 2007 werkzaam als dierenarts en heeft 13,5 jaar gewerkt in Dierenziekenhuis Nunspeet. Daar heeft hij besloten om per 1 september te gaan stoppen.

Wouter zegt tegen RTV Nunspeet ´Je doet het vak dierenarts met passie en liefde voor het vak. En als je voelt dat dat moeilijker gaat worden dan moet je een beslissing gaan nemen. Je moet of besluiten, als dat in de setting waar je werkt niet meer kan, om dan of iets anders te gaan doen of je hoofd maar laten hangen en gewoon doorlopen.’ Dat laatste daar is Wouter Kranenburg niet van. Het ging bij dierenartspraktijk niet meer zoals Wouter graag wil werken als dierenarts en daarom is hij nu voor zich zelf begonnen.

Wat Wouter vooral belangrijk vindt is het persoonlijke stukje binnen de dierengeneeskunde. Op het moment van binnenkomst is duidelijk wie de dierenarts en de assistent zijn. Ongeacht het moment van binnenkomst zijn deze personen er en kan er op vertrouwd worden dat zij beschikbaar zijn. En dat is binnen een grotere organisatie als het dierenziekenhuis gewoon veel moeilijker te realiseren. En dat werd de laatste tijd steeds moeilijker.

Belangrijk vindt Wouter Kranenburg het persoonlijke, service en kwaliteit. Dat maakt het vak dierenarts volgens Kranenburg zo mooi.

Donderdag 1 oktober gaat de nieuwe Dierenkliniek aan de Laan 11 open.