Houd je huisdier in topconditie

Vetplan® is een speciaal abonnement voor honden, katten en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt jouw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks krijg je met Vetplan® ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Wat houdt Vetplan® in?

Vetplan® is ontwikkeld door dierenartsen om huisdieren zo gezond mogelijk te houden. Daarom krijgt uw hond of kat via Vetplan® jaarlijks de vaccinaties die nodig zijn én een uitgebreide gezondheidscheck. Deze check is essentieel om eventuele gezondheidsproblemen en ziektes al vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast ontvangt u alle middelen tegen vlooien, teken en wormen. Als eigenaar wordt u vanzelf voor deze gezondheidscheck en preventieve zorg opgeroepen zodat u het niet kunt vergeten. Uit ervaring weten we namelijk dat lang niet iedereen regelmatig zijn of haar huisdier ontwormt en ontvlooit of naar de dierenarts gaat voor een controle. Daarom is er nu Vetplan®!

Hoe werkt Vetplan®?

Voor Vetplan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat via een automatische incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier een jaarlijkse vaccinatie, gezondheidscontrole, ontwormingsproducten en antivlooien en -tekenmiddel. Tijdens de controlemomenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf problemen en ziektes kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar u zich zorgen over maakt. Met Vetplan® zorgt u er samen met ons voor dat uw huisdier een zo lang mogelijk en gezond leven tegemoet gaat.

Waarom kiezen voor preventieve zorg?

Beter voorkomen dan genezen. Dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles kun je op tijd ziektes en aandoeningen bij jouw huisdier ontdekken. Zo is er vaak veel meer mogelijk om jouw huisdier te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al en een ver stadium is. Ook zullen de zorgkosten met preventieve zorg op de lange termijn lager zijn.

Waarom kiezen voor een abonnement via Vetplan®?

Via Vetplan® krijgt jouw huisdier gegarandeerd alle preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Huisdieren verbergen hun pijn vaak, vooral katten zijn hier erg goed in. Als jouw huisdier gezond en blij lijkt, dan is dat natuurlijk fijn. Maar het kan er wel voor zorgen dat je minder zichtbare signalen bij jouw huisdier over het hoofd ziet. Daardoor kan het voorkomen dat je niet met jouw huisdier bij ons langs gaat voor een controle. Vetplan® zorgt ervoor dat je sowieso meerder keren per jaar ons bezoekt. Zo ben en blijf je alert op veranderingen in de gezondheid van jouw huisdier.

Starten met Vetplan®?

U kunt bij ons een Vetplan®-abonnement afsluiten. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch geïncasseerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Belangrijk om te weten is dat Vetplan® geen verzekering is. Vetplan® biedt dus geen dekking als uw hond of kat plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Voor onvoorziene kosten heeft u, naast Vetplan®, een dierenverzekering nodig.

Wat zit er in het Vetplan® en het Vetplan® Plus ?

Prijzen van het Vetplan®?

Benieuwd naar de prijzen voor het Vetplan® voor uw huisdier? In onderstaande tabel kunt u zien wat het maandbedrag wordt voor uw huisdier.

Vetplan®Vetplan® Plus
Vetplan® Kat€ 12,95€ 28,95
Vetplan® Hond < 4 kg€ 11,50€ 24,50
Vetplan® Hond 4 – 10 kg€ 14,50€ 26,50
Vetplan® Hond 10 – 25 kg€ 15,50€ 27,50
Vetplan® Hond 25 – 50 kg€ 19,50€ 31,50
Vetplan® Hond > 50 kg€ 28,50€ 39,50