Vanaf oktober 2020 opent Dierenkliniek de Laan zijn deuren!

Wij zijn een moderne praktijk waar u terecht kunt voor goede diergeneeskunde door ervaring én passie.
Doordat onze praktijk kleinschalig is kunnen wij een persoonlijke omgang met mens en dier garanderen. Wij vinden het belangrijk dat u een bekend gezicht ziet, zo kunnen we ook in de loop van de jaren u en uw dier goed leren kennen en zorg op maat bieden.

Bij zowel de arts (Wouter Kranenbarg) als de paraveterinair (Marissa Amersfoort) is veel kennis en ervaring aanwezig. Wij staan voor u klaar op het gebied van preventieve zorg (zoals parasietenbestrijding en voeding) maar ook als uw dier iets mankeert maken we ons sterk om tot een goede diagnose en een zo optimaal mogelijke behandeling te komen, uiteraard in overleg met u.

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek!